Referencer

musikrum musikrum
SDU SDU
tref tref
trefto trefto
Advoka Advoka
EG EG
konfirmandstue konfirmandstue
Leroy Leroy

 

 

Referencer

Herunder nogle af de virksomheder, vi har hjulpet med støjdæmpning


Sanovo Technology, LEGO, Danfoss, Alex Gundersens Tobaksfabrik, Roliba, Ecostyle, Plandent, Sivantos, Forskerparken, OUH, ABB, Odense Kommune, SDU, Syddansk Universitet, Promens, Attic Group
Gl. Avernæs Sinatur & Konference / Skarrildhus Sinatur & Konference
Samt flere end 500 børnehaver og institutioner i hele Danmark.

Dustin. "Vi er meget tilfredse med resultatet! Vi har fået en meget bedre akustik og det gør også at folk ikke snakker så højt. Og vi er alle meget glade for denne løsning. Tak for et godt samarbejde."

Vuggestuen Bøgen. "...det var dejligt at opgaven kunne løses så fleksibelt ift. hvad der passede ind i vores hverdag – og stor ros til håndværkerne der kom og monterede, de var effektive, kompetente og superansvarlige. De ryddede op og gjorde rent efter sig, passede på deres værktøj ift. at arbejde et sted med små børn og skyndte sig for at kunne blive færdige til middag, så vores børn kunne sove i rummet.
Hvad angår akustikreguleringen, så er det blevet et helt andet rum at gå ind i. Rummet har fået en blød og behagelig lyd, som i særdeleshed personalet siger, gør at de ikke længere bliver trætte i hovederne, på samme måde som de gjorde før."

Fritidscenter,  Artikel i BUPL .  " Sejr i kampen mod støj:  Efter henstilling fra Arbejdstilsynet gik vi i samarbejde med Lydac Akustik til kamp mod støj. Resultatet er overraskende godt. Personale og børn virker mindre stressede nu. De lydregulerende elementer og opslagstavler fungerer langt bedre end vi havde forestillet os, resultatet mere end opfylder vore forventninger".

Musiklærer. "Efter der er kommet lyddæmpning i musiklokalet, er eleverne blevet mere koncentreret om undervisningen, da det er nemmere at høre en besked. Desuden har det ikke været på bekostning af klangen, tværtimod.
Vi har øvet 20 mand i accordeonorkester - det var ikke gået før - uden hovedpine og ringen for øret."

Randers Kommune. "..Vi er rigtig glade for de løsninger, du fandt frem til. Så derfor tænkte jeg på dig/LYDAC til andelsboligforeningen/bofællesskabet, som jeg er beboer i."

Svømmehal i Odense. "Efterklangstiderne er blevet væsentligt reduceret efter montering af Hanno®-Tect vægelementer" .

Tale- og høreinstitut. "Såvel lærere som elever er overraskede over effekten af de relativt få lydabsorbenter"

Uddrag af BST-rådgivning. "Støjen kan bl.a. dæmpes ved at bruge lyddæmpende opslagstavler fra Lydac"

Advokatvirksomhed. "Vores mødelokaler og Kantiner er blevet særdeles behagelige at opholde sig i"

Politiet i Irak."Vi fik hurtigt sat Dæmpit pladerne op i vore undervisningslokaler, hvor vi i de sidste 3 år har undervist ca. 900 irakiske politiofficerer i Camp Danevang. Lyden er blevet fuldstændig anderledes og det var alle pengene værd. Nu kan vi føre en almindelig samtale, uden det er nødvendigt at hæve stemmen."

Uddrag BST-kontrolmåling."Man kan udfra det beregnede A-rum konkludere, at lokalet med inventar overholder lovgivningens krav til produktionslokaler med en loftshøjde på over 5 meter. Man kan ligeledes konkludere, at det opsatte akustikregulerende materiale har haft den ønskede effekt" .

Kerte Kirke, konfirmandstuen. "Rigtig god oplevelse! SILENT DECO var der en lille fejl på, men den rettede LYDAC AKUSTIK selv lynhurtigt uden nogen form for ekstra udgift. Produktet fra LYDAC AKUSTIK har haft den ønskede effekt fra første dag og lever fuldt ud til det forventede."

Torben Klausen, chef for vedligehold på Alex Gundersen Tobacco Company. "Vi har fået lyddæmpning monteret i hele vores produktion og der er ikke en eneste klage over støjproblemer længere. Det har været rigtigt godt! Det har dæmpet meget, det har bare virket! Det er nemt at gøre rent, det er monteret så godt, at man kan gå det efter med en tommelstok og det sidder der bare. Det er bare lavet perfekt. Og montøren, han er bare flink! Der var en dag, hvor vi skulle bruge området, så fandt han bare på noget andet at lave, så det var bare perfekt."