PRIVATE

Akustiklofter og akustikvægge i private hjem

Vi oplever i stigende grad henvendelser fra private, der har problemer med rumakustik. Det er især i nye huse med store rum og højt til loftet. Materialerne er ofte trægulv, beton, granit eller klinker, gipsloft og andre hårde materialer som man finder i moderne byggeri.
Derfor har vi valgt at specialisere os i forskellige produkter, der netop er henvendt til det private marked og som har vist stor effekt i rum med akustik problemer.

Lyddæmpning i køkken alrummet

Har i meget rumklang i køkken alrummet? Så kunne det være en god ide at kigge på akustiske paneler til at nedsætte lydens gengivelsestid. Lad os komme og tage en måling, så kan vi give et bud på hvordan vi bedst kan optimere akustikken i jeres køkken. Der findes mange forskellige muligheder for forbedring af akustikken, og vi rådgiver jer gerne om dem alle.

Lydabsorberende plader til loft og væg

Vi har bland andet udviklet LYDAC M lofts - og vægplader, samt SILENT DECO absorbenter med print, hvor du frit kan vælge din dekoration på vægflåden, som vægpladen også kaldes. Det gør, at du udover den lyddæmpende effekt også får mulighed for at forskønne dit hjem med feks lyddæmpende billeder af børnene eller billeder og kunst fra vores kunstnere, som du kan se i galleriet.
Læs og se mere om ovennævnte produkter ved at klikke på menuerne ovenfor.

Yderligere information omkring lyddæmpende plader til loft og væg kan downloades fra vor brochureside - Klik her

Ring mig op

Navn

Lydisolering af væg