Om Lydac

Om Lydac Akustik

Lydac Akustik har i mere end 35 år kombineret teori med praktisk erfaring og i samarbejde med bl.a. BST, arbejdstilsynet og rådgivende ingeniør – og arkitektfirmaer løst en lang række opgaver af støjdæmpende karakter.

Løsningerne har omfattet både små og store virksomheder, undervisningssektoren, i skolefritidsordninger, børneinstitutioner, svømmehaller, gymnastiksale, musiklokaler, værkstedslokaler, kantiner og kontormiljøer samt private hjem.

På grund af de forskelligartede støjproblemer, er det vigtigt med en kompetent og individuel rådgivning.
Lydac Akustik kan rådgive i, hvordan man bedst og mest økonomisk opnår en optimal virkning.

Det er muligt at udføre overslagsberegninger af rumakustikken og teoretisk bestemme, hvor meget materiale, der skal anvendes, for at det samlede støjniveau kan sænkes.

Hele vort produktprogram er meget montagevenligt, men vi påtager os naturligvis også gerne den praktiske del i samarbejde med vore professionelle samarbejdspartnere rundt om i landet.

Vore systemer er udviklet og produceret af vort firma, tilpasset basisprodukter fra Ecophon og BASF, suppleret med skærmvægsystemer og Soundear måleinstrumenter samt Airflake fra Abstracta.

Vores referenceliste indeholder mere en 3000 kunder fra både ind – og udland, og et kort uddrag af denne liste kan du få ved at se under menupunktet referencer.

Så har du en udfordring indenfor støjdæmpning? Kontakt os nu!

Jimmy Rose, Indehaver

Ring mig op

Navn