Lofts- og vægplader

Kilstrup2513 Kilstrup2513
stue stue
Svendborg-3 Svendborg-3

Lyddæmpende plader til væg og loft

Vores LYDAC M lyddæmpende og lydabsorberende loft og vægplader er fremstillet i en 40 mm. hvid akustisk absorbent, der fås i mange størrelser. Vægpladerne, som også kaldes vægflåder, monteres på vægge med et skjult specialbeslag. Loftpladerne (loftflåderne) monteres med hvide skruer og afstandsklodser eller wireophæng, så både for- og bagside er med til at dæmpe støjen.

I store og støjende miljøer kan vores lofts- og vægflåder placeres tæt på arbejds -eller opholdsområder for at opnå passende forhold for kommunikation. For eksempel omkring receptions- og informationsskranke.

De lydabsorberende plader kan også anvendes i lokaler, hvor et heldækkende akustikloft ikke giver nok absorption. Ved at supplere med LYDAC M lyddæmpningsplader, kan det akustiske miljø blive forbedret væsentligt.

Pladerne fremtræder meget elegante og kan også fås med et flot effektfuld LED lys og med billeder eller kunst påtrykt forsiden.
Klik venligst på billederne til venstre for større fotos.

Læs mere i vores brochure om mulighederne for brugen af LYDAC M Lofts - og Vægflåder på vores brochureside ved at klikke her.

Ring mig op

Navn