Kontor

 

Kontor lyddæmpning med akustikpaneler

Det er bevist at støj nedsætter effektiviteten og arbejdsglæden, og samtidig øger sygefravær. Derfor kan det være en god investering at sørge for et godt arbejdsmiljø og indeklima på arbejdspladsen og kontoret. Det behøver ikke at være en dyr affære at forbedre lyden på kontoret og undgå rumklang. Du kan kontakte os, så kommer vi forbi og laver en måling af hvordan akustikken er hos jer. Så vil vi komme med et bud på hvordan vi bedst optimerer akustikken i netop jeres lokaler.

Gør en indsats for at forbedre akustikken i jeres kontorer og mødelokaler, og øg jeres ansattes arbejdsglæde.

Undgå rumklang i store kontormiljøer

Det er ofte at store kontormiljøer har den uønskede side effekt at skabe meget støj og rumklang fra de mange snakkende medarbejdere. Men det er let at komme rumklangen og støjen til livs - man kan nemlig benytte akustiske paneler til at reducere lydgengivelseslængden og på den måde undgå ekko og rumklang.

Her ses eksempler på nogle af de steder LYDAC AKUSTIK har udført opgaver indenfor lyddæmpning i kontormiljøer.

Her er bl.a. brugt nogle af disse løsninger: LYDAC M lofts- og vægflåder, DÆMPIT KOMFORT, HANNO TECT, SILENT DECO og SOFTLINE skærmvægge.

Før venligst musen henover billederne for større fotos.

På de dekorerede akustikplader er anvendt udskiftelige motiver, hvilket ikke forringer støjen, men forskønner omgivelserne.

Læs mere om Silent Deco Flexible og øvrige produkter på Brochure-siden.

Ring mig op

Navn
kontormmotiv kontormmotiv
kontorumotiv kontorumotiv
loftsflaade loftsflaade
Advoka Advoka
menighed menighed
skranke skranke