INSTITUTIONER

Lyddæmpning i skoler og institutioner

Et godt lydmiljø er særdeles vigtigt i daginstitutioner, skoler og SFO’er. Forskning viser, at et højt støjniveau er generende og belastende for de voksne og især børnene. Det høje støjniveau formindsker børns indlæringsevne, sproglige udvikling, samt trivsel.
Det er særdeles vigtigt at skabe et godt lydmiljø for børns koncentration og indlæring i både børnehaver, SFO’er og skoler. Med en gennemgribende lyddæmpning får du bedre trivsel for både børn og personale.

Med mere end 35 års erfaring indenfor netop dette område har LYDAC AKUSTIK den nødvendige viden og løsning til, hvordan det rette lydmiljø skabes i institutioner med støjabsorberende materialer.
Ved brug af lydabsorberende produkter fra LYDAC AKUSTIK vil det medføre en lavere stemmeføring i lokalet og samtidig understøtte en klarere lytte forståelse.

Det skal ikke være kedeligt at lyddæmpe, derfor kan vi feks tilbyde lyddæmpende opslagstavler og rammer hvori der kan sættes sjove billeder og motiver der kan pynte i lokalet.

Også på området for idræt – og svømmehaller, har LYDAC AKUSTIK en bred erfaring for, at rumakustikken på sådanne store arealer forbedres markant.

For yderligere information omkring de produkter, der er egnede til skoler, børnehaver, SFO’er og idræt – og svømmehaller KLIK HER for yderligere informtion i vore brochurer / Støjreduktion.

Ring mig op

Navn