Dekoration på Silent Deco

SILENT DECO Flexible SILENT DECO Flexible
SILENT DECO Flexible SILENT DECO Flexible

Lydabsorberende kunst

Nedsæt lydniveauet med flotte billeder

Med Silent Deco får du mulighed for at nyde netop den form for kunst, som du synes om, samtidig med at du dæmper støjen omkring dig.

Klik her for eksempler på dekoration og se hvilke motiver vi tilbyder fra forskellige kunstnere.

Silent Deco kan bruges overalt, hvor du har lyst til at have kunst hængende og hvor formålet er at dæmpe støjen. Det være sig på kontorer, i private hjem, kantiner, mødelokaler og sågar i produktionen..

Silent Deco bliver trykt på yderst effektive støjdæmpende plader, og vi kan garantere, at den lydabsorberende effekt ikke reduceres!

Med Silent Deco har vi arbejdet længe på at sikre, at billederne bliver af meget høj kvalitet, således at kunderne får den bedst tænkelige billedgengivelse.

Herudover er den lydabsorberende plade godkendt af det Svenske Astma og Allergiforbund, Svanemærket og godkendt i brandklasse 1.

Vi har et stort udvalg af motiver som du kan vælge ud fra, og sortimentet bliver løbende udbygget. Det gælder både fotos og kunstbilleder fra diverse kunstnere.

Der er også mulighed for, at du vælger et motiv – det kan være virksomhedens logo, produkter, et portræt af børnene eller et billede,
som har en speciel affektionsværdi.

Læs mere om Silent Deco i vores brochure. Klik her.

Kontakt os, hvis du har behov for mere information eller ønsker at bestille Silent Deco!

Ring mig op

Navn