HOME

 

Akustik og støjdæmpende løsninger

Velkommen til vores støjfrie hjemmeside.

 

 

Har du brug for at dæmpe støjen i dine lokaler er LYDAC AKUSTIK det oplagte valg for såvel virksomheder, institutioner som private.
Lydac Akustik har gennem mange år specialiseret sig i støjdæmpning og akustikregulering. I større eller mindre rum, hvor mange mennesker opholder sig, kan der opstå et uudholdeligt støjniveau, ofte på grund af dårlige akustiske forhold.

Med vores mangeårige teoretiske og praktiske erfaringer kan vi udføre overslagsberegninger af rumakustikken og beregne, hvor meget og hvilket materiale, der skal anvendes, for at det samlede lydniveau kan sænkes.

Udover at vore akustiklofter og akustikplader til vægge og lofter sørger for at støjen dæmpes, er vore produkter også af meget høj kvalitet. Pladerne har en perfekt finish og vil æstetisk kunne tilfredsstille selv de mest designbevidste kunder.

Vi leverer totalløsninger af lyddæmpning og akustikforbedringer i institutioner, virksomheder og i private hjem. Kontakt os i dag for en snak om lydbekæmpelse og bedre lydklima.

NYHED: Lydac Ø, et nyt design i flere farver og størrelser. Se mere her

 

Støj i Folkeskolen:
MAGASINET Skolen
har i august-udgaven sat fokus på Dæmpit Komfort fra LYDAC Akustik.
Klik og læs på s.28-29 .

 

Klik her og få lidt mere at vide om Lydac.dk - en fin artikel fra fyens.dk

 

 

 

 

Lydisolering
Lydisolering