HOME

Akustikløsninger til private & erhverv

Velkommen til vores støjfrie hjemmeside.

Lydac Akustik´s messestand i 2017
Besøg Lydac Akustik i hal A
Bolig Mad Design-messen
i Odense Congress Center, 26.-28. oktober 2018
cirkel

 

Har du brug for at dæmpe støjen i dine lokaler er LYDAC AKUSTIK det oplagte valg for akustikløsninger til såvel virksomheder og institutioner som private.
Lydac Akustik har gennem mange år specialiseret sig i støjdæmpning og akustikregulering. I større eller mindre rum, hvor mange mennesker opholder sig, kan der opstå et uudholdeligt støjniveau, ofte på grund af dårlige akustiske forhold.

Med vores mangeårige teoretiske og praktiske erfaringer kan vi udføre overslagsberegninger af rumakustikken og beregne, hvor meget og hvilket materiale, der skal anvendes, for at det samlede lydniveau kan sænkes.

Udover at vore akustiklofter og akustikplader til vægge og lofter sørger for at støjen dæmpes, er vore produkter også af meget høj kvalitet. Pladerne har en perfekt finish og vil æstetisk kunne tilfredsstille selv de mest designbevidste kunder.

Vi leverer totalløsninger af lyddæmpning og akustikforbedringer i institutioner, virksomheder og i private hjem. Kontakt os i dag for en snak om akustik, lydbekæmpelse og bedre lydklima.

NYHED: Lydac Ø, et nyt design i flere farver og størrelser. Se mere her

Kreative akustikmiljøer?
MAGASINET Skolen
 august 2017 sat fokus på kreative løsninger fra Lydac Akustik
Klik og læs på s.32-33 .

Klik her og få lidt mere at vide om Lydac.dk - en fin artikel fra fyens.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.