Akustikplader

Akustikplader til private, institutioner og virksomheder

Monter dit loft eller din væg med akustikplader fra Lydac Akustik og forbedrer akustikken i hele lokalet.  Akustikregulering kan etableres ved at montere akustikplader på de eksisterende loftplader eller vægge og derved skabe lydabsorberende effekter.

Har du allerede akustikregulerende effekt i det oprindelige loftmateriale kan akustikplader yderlig reducere støj niveauet ved eftermontering. Vi kommer gerne og foretager en måling for derved at få et overblik over, hvor meget effekt akustikpladerne kan yde til lokalet.

Afhængig af lokalets størrelse og funktion kan vi finde en løsning der giver et bedre lydmiljø, hvad enten det er i virksomheden, på kontoret eller i hjemmet.

Hvorfor bruge akustikplader?

Store sparsomt møblerede rum fungerer nærmest som store højtalere, og alle kender vist fornemmelsen af at al lyd og tale forstærkes i sådanne omgivelser.

Ved at montere akustikplader i loftet eller på væggene, kan støj reduceres signifikant og dermed bidrage til betydelig bedre lydklima.

Oplevelsen af et rum kan ændres fuldstændig efter montering af akustikplader og give langt bedre betingelser for indlæring, arbejde eller blot være til stede i rummet.

Hvor bruger man akustikplader?

Akustikplader er efterhånden brugt alle steder. Hos private findes de især i de store opholdsrum med højt til loftet, og hvor der er brugt mange hårde indretningsmaterialer.

Det kan f.eks. være køkkenet med et hårdt trægulv og evt. marmor bordplade og hårde/glatte skabslåger mm.

På kontorer og ved receptioner er akustikplader også et populært virkemiddel, hvis der lokalt er megen støj man gerne vil have reduceret.

Fordelen ved Lydac M Loft- og vægplader er at de kan placeres tæt på støjkilden, uanset den øvrige indretning. Desuden er akustikpladerne dekorative og kan monteres med feks lys bag pladerne.

Især på vægpladerne bruges de ofte med kunstmotiver påtrykt. Vi monterer akustikplader på kontorer, kantiner, mødelokaler, produktionslokaler, i institutioner som skoler, børnehaver, vuggestuer, SFOer mm. I idrætshaller, offentlige bygninger, rådhuse, hospitaler, klinikker mm. og hvor der i øvrigt kræves bedre akustik og arbejdsvilkår.

Kontakt Lydac Akustik og få et bedre indeklima.

Vi har lang erfaring i lyd forbedrende løsninger og mener vi er den helt rette samarbejdspartner, når der skal laves akustikløsninger. Kontakt os og få en snak om akustik og støjdæmpende løsninger.

Ring mig op

Navn


Kilstrup2513
loftsflaade