Akustiklofter

Akustiklofter fra Lydac Akustik

Har du brug for at dæmpe støj og larm i dit lokale kan akustiklofter være den helt rette løsning. Lydac M loft- og vægflåder er fleksible løsninger der udover akustik forbedringen også giver et løft til enhver indretning. De fleste akustiklofter er "svævende" plader der monteres på et special beslag med et lille mellemrum til det oprindelige loft eller i større højloftede lokaler, monteret i wire så pladerne kommer tættere på gulvet.

I private hjem er materialerne i dag ofte hårde, altså granit, sten, højglans plader, og stål. Derfor kan støj niveauet her ofte være alt for højt. Ved at montere akustiklofter, kan man forbedre lydmiljøet væsentligt og få en meget bedre akustik kombineret med æstetik.

I store støjende miljøer. som f.eks. kontor, receptioner, institutioner, skoler, børnehaver mm kan akustikpladerne også give signifikante resultater. På grund af fleksibiliteten i akustiklofter, kan de anbringes tæt på de værste støjkilder og dermed reducere støj i hele lokalet.

Områder der allerede er beklædt med heldækkende akustikloft, kan man reducere lydniveauet endnu mere ved at eftermontere loft og vægplader.

Ønsker du en visuel stærk akustikløsning lavet i kvalitets materialer er Lydac M loft- og vægflåder det perfekte valg. Vi rådgiver, monterer og servicerer alle indenfor akustik og støjdæmpende løsninger. Vi har stor erfaring i støjbekæmpelse med akustikplader i skoler, vuggestuer, børnehaver, SFO'er, restauranter, hoteller, kontorer, private bolig og virksomheder generelt. Se mere om akustikløsninger her og find brochure med Lydac M loft- og vægflåder her

Ring mig op

Navn